Modern TV Ünitesi Uygulama

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Antalya Güzeloba da Konut Projesi

Antalya Güzeloba da yapılacak olan Konut Projesinin görselleridir. Autocad, Revit ve 3Dmax, Photoshop programları kullanılarak modellenmiştir. Projenin yol cephesi giydirme cephedir. Maliyeti düşük fakat tasarım yönünden zengin bir proje geliştirilmesi amaçlanmıştır.



7 yorum:

  1. hiç bi kalıpcıya o yatayları yaptıramassın maliyeti ucuz diyosan bide müteahhitte girişmez düz yap gecsin der. bide antalyada gerek mi war egik catıya mahya seviyesini kurtardıgı noktaya kadar düz cık gec yani ankara istanbul degil orası benden sana bi mimar bi müteahhit hemde bi dost tavsiyesi :)

    YanıtlaSil
  2. Bu projenin müteahhidi Antalya'nın en iyi müteahhitlerinden biri. O yatayları koyduk ve kendisi çok beğendi.
    Ayrıca Muratpaşa Belediyesi'nin izin verdiği çatı çeşitlerini bir araştırın lütfen. Yorumlarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Binada oda alanından çok balkon alanı var. Herhalde bu binayı kullanan muhterem kişi balkonda oturmayı çok seviyor olmalı. Bu arada balkon genişliği kadar oda genişliği var ya perspektiv açılarında sorun var yada proje tasarımında. Lakin tasarımda sorun var ise vay mimarın haline.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili arkadaşım:
    Öncelikle Antalya Güzeloba bölgesini araştırmanı oranın mimarisini, gelir seviyesini, iklimini, insanlarını, kültürünü öğrenmeni tavsiye ediyorum. İstanbulda balkon yapamazsın ama Antalyada yapmak zorundasın. Perspektiflerde sorun yok aynen görüldüğü gibi balkonlar 2. katta daha geniş. Duvarlar da yukarıya doğru genişleyerek (eğik) olarak çıkıyor. Proje inşaatı bitince sana adresini veririm gelir incelersin. Çünkü proje bu şekilde belediyeden onayı aldı. Yorumların için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. güzel çalışma olmuş. şu yorumu yapan muhterem kişi eleştireyim dedikçe batmış. tebrik ederim. mimar öncelikle tasarlar. tasarıdır işi. maliyet kısmı müteahhide ait. iş hep maliyet noktasında olsa, yorumcu gibi muhterem mimarlar olsa hep , dünya sydney opera binası gibi yapıları göremezdi. devam aydıner. sadece eleştirim şu olacak yan cepheler bakıldığında sanki farklı bir bina tasarımına bakılıyormuş izlenimi var. açıyı farklı versen belki daha iyi olurdu. eline sağlık. iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  6. Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bizim işimiz tasarım yapmak ki bize gelen müşteriler büyük iş yapan müteahhitler. Biz de mümkün olduğunca projelerimizi kaliteli ve lüx yapmaya özen gösteriyoruz. Büyük iş kelimesini yeri geldiğinde açıklayacağım. Burada gerçekten büyük işlerden söz ediyorum çünkü yakında belkide dünya basınının takip edeceği işlere imza atabiliriz ki ozaman kimse benim eğik balkonlarıma laf atamaz. Bu projemizin de temeli atıldı. Bu konutlarda yaşayacak kişilere şimdiden hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  7. Boşuna cevap yazmışım aylar önce. Şu an yeni eklediğim resimlerde projenin bitmiş halini görebilirsiniz.

    YanıtlaSil